Julekos på Torget

Koselig førjulshelg med julemarked og juleverksted

Førjulstiden kan være travel, men klarer en å roe ned, er den magisk og stemningsfull. Første helgen i desember inviterer vi til en lun og stressfri helg der familietid og kjente og kjære førjulstradisjoner står i fokus.

Juleverksted i myrkdalen

LØRDAG 3. DESEMBER

Kl. 11.00 – 15.00: Juleverksted

Vi inviterer store og små til gratis juleverksted i Storebotn på Myrkdalen Hotel. Her samler vi oss rundt bordene og slipper kreativiteten løs. Kanskje blir det hjemmelaget julepynt, og en gave eller to? Det blir også ansiktsmaling av nissefjes og kos med høytlesing av julefortellinger.

Kl. 12.00 - 14.00: Julegrøt i Salto

Ta dere en pause fra juleverkstedet og sett dere godt til rette i Salto Lobbybar. Her blir det salg og servering av tradisjonell risgrøt med smørøye, sukker og kanel. Den smaker ekstra godt i juletiden.

Kl. 15.00: Tenning av julegran

Kom i julestemning når vi samler oss rundt julegranen på Torget og tenner lysene. Vi får besøk av Vossestrand barne- og ungdomskor med barn i alderen 4-13 år som skal synge kjente og kjære julesanger. Kos dere mens vi serverer varm julegløgg og pepperkaker til alle.

Les mer her

 

Julemarknad

SØNDAG 4. DESEMBER

Kl. 11.00 – 15.00: Julemarked

La deg inspirere av julemarkedet på Torget. Her blir det salg av lokal mat og lokale varer, fra hjemmelaget bakst og søtsaker til dekorasjoner av tre. Kanskje du finner julegavene her?

Ved dårlig vær, er vi inne på hotellet.

Les mer her

 

Velkommen til en koselig førjulshelg

 

Blåtimen i Myrkdalen

Nyt helgen fra morgen til kveld

For dere som vil kjenne på den koselige førjulsstemningen med skikjøring, overnatting, god mat og underholdning, kan vi foreslå hotellpakken med:

  • Overnatting lørdag til søndag
  • Frokost 4-retter julemiddag i Restaurant Nuten lørdag
  • Underholdning i Salto Lobby Bar kl. 21.30 med lobbygitarist Olav Undeland
  • DJ i Pudder Afterski
  • Heiskort 1 valfri dag

Les mer og bestill