Nyt naturen på el-sykkel. Myrkdalen har guida el-terrengsykkelturar og sykkelutleie.

Turtips: El-sykkeltur i Myrkdalen og Vikafjellet

Flere og flere har fått øynene opp for gleden med en el-sykkel – særlig i motbakker! Det som før var et slit opp bakkene har blitt lekende lett.

El-sykkelen gir deg rett og slett følelsen av superkrefter og du kan sykle både lengre og fortere enn på en vanlig sykkel.

 

Bestill hotellovernatting her

 

Turtips på el-sykkel i Myrkdalen

En kort og fin el-sykkeltur med utgangspunkt fra Myrkdalen Hotel er å sykle nordover på rv. 13 i ca 1 km og videre på grusveien som slynger seg oppover til Fjellstova Vetlebotn. Den splitter nye fjellstova er åpen når sommerheisen går i juli og august, og her kan man spise både småretter, iskrem, bakevarer og tradisjonelle middagsretter. Utenfor er det tilrettelagte aktiviteter for barna.  

Ønsker du en litt lenger tur kan du sykle videre opp til toppen av Storhaugekspressen. Her kan man parkere syklene og gå videre til fots til idylliske Mørkvesstølen. Retur samme vei.

 

Myrkdalen byr også på flotte turer på el-terrengsykler - her finner du mange utraffikerte grusveier som slynger seg gjennom terrenget.

 

El-sykkeltur med guide i Myrkdalen

El-sykling i Myrkdalen

Fra juli til september tilbyr vi halvdagsturer med guide i området rundt Myrkdalen hvor du får nydelig utsikt og fine naturopplevelser. Turen starter ved Myrkdalen Hotel. Lengden på turen blir tilpasset hver gruppe, med innlagte pauser etter behov. Vi sykler forbi vassdrag og tjern som byr på forfriskende bad på varme sommerdager.

Utleie av el-terrengsykler
Myrkdalen Sport & Utleige har et utvalg av el-terrengsykler av typen GT ePantera Dash og GT ePantera Bolt for utleie. Disse syklene fungerer fint på landevei, grusveier og på enkle stier.

 

El-sykling i Myrkdalen

 

Hjelpemotoren dytter deg oppover
Den lille elektriske motoren som er koblet på sykkelen gjør det lett å komme seg både bortover og oppover.

El-sykling er på ingen måter en latmannsport, men med hjelp av motoren vil rekkevidden på turene dine bli utvidet. Hjelpemotoren gir deg et salgs dytt når du sykler, men den tar ikke over jobben for deg. Du må fremdeles tråkke for at motoren skal virke og du kan justere opp og ned etter terrenget. Bruker du lavere motoreffekt vil batteriet vare lengre.

 

Det som før var uoppnåelig er nå mulig.

 

Tips til el-sykkeltur på Vikafjellet

El-sykling i Myrkdalen

Opplev Vikafjellet fra sykkelsetet, et idyllisk fjellområde mellom Voss og Vik. Du kan starte turen fra Myrkdalen Hotel og sykle på rv. 13 opp hårnålsvingene i Holo. Om du velger denne turen anbefaler vi deg at du ikke bruker maks motoreffekt hele veien og sparer på batteri der du kan, slik at du ikke går tom for batteri før du er tilbake ved hotellet.

Familievennlig terrengsykling i MyrkdalenLes også: Familievennlig terrengsykling.

Lei sykkel her

<% totalFilter %> filter applicerade