Pudder i Myrkdalen

Knalltilbud på midtukeopphold i Myrkdalen

Er du en av de heldige som har fri midt i uken mens alle andre er på jobb? Som kan bytte ut begrepet blåmandag med puddermandag? I Myrkdalen ligger alt til rette for alle som vil nyte hverdagen på ski. Midt i uken har Myrkdalen Hotel gode priser på overnatting med heiskort inkludert.

Midtukeopphold med heiskort inkludert

Bestill Knalltilbud Midtukepakke

 

Myrkdalen Hotel ligger rett ved bakken

Myrkdalen Hotel
Myrkdalen Fjellandsby ligger i den nordlige delen av Voss herad, to små timer fra Bergen

Skisenteret ligger unikt til mellom fjell og fjord i vakker vestlandsnatur, en halvtime fra Voss og to små timer fra Bergen.

Spenn på deg skiene utenfor hotellet og skli ut i nypreparerte løyper. Her er tilbudet komplett og valgmulighetene mange.

  • To 6-seters stolheiser
  • Tre T-krokheiser
  • Tre tallerkentrekk
  • Eitt saktegående rullebånd for nybegynnere og barn
  • 22 løyper og parker i varierende vanskelighetsgrader fra grønt og blått, til rødt og svart. 
  • Skiskole og Skiutleie
  • 8 serveringssteder
  • Afterski
  • 2 sportsbutikker
  • Treningssenter

De 22 løypene i Myrkdalen er like bra en vanlig tirsdag som en lørdag – tråkkemaskinene er i sving hver eneste dag. 

Pudder og frikjøring

Pudder og frikøyring i Myrkdalen

Terrenget rundt skisenteret er perfekt for frikjøring, og det er lett tilkomst fra heisene til store områder som er egnet for frikjøring. Bare husk - ha skredutstyr i sekken, vit hvordan du skal bruke det og følg med på skredfarevarslingen på varsom.no

Myrkdalen Aktiv tilbyr skred- og frikjøringskurs rettet mot skikjørere på jakt etter løssnø fra heis og kortere toppturer. For deg som ikke er så godt kjent i terrenget og ønsker å oppleve spektakulær utsikt, kan du få skreddersydd drømmeturen og bli med på guidet topptur.

Om du helt enkelt bare ønsker å finpusse på teknikken, tilbyr Myrkdalen Aktiv sin skiskole privat- og gruppeundervisning på alle nivå i alpint, park, langrenn, snowboard og telemark.

Jobber du turnus eller trenger avveksling fra hjemmekontoret? Ta deg en miniferie på Myrkdalen Hotel og få mer ut av skidagene dine!  

Bestill Knalltilbud Midtukepakke

 

Mat og drikke når sulten melder seg

Fjellstova Vetlebotn i Myrkdalen
Fjellstova Vetlebotn er det nye tilskuddet i Myrkdalen - her kan du nyte tradisjonelle retter midt i bakken!


Enten du trenger energipåfyll mellom rundene i bakken eller bare er kaffitørst finner du gode alternativ blant de fire kaféene i Myrkdalen. Fjellstova Vetlebotn er siste tilskudd, plassert ved Kari Traa-trekket midt i skisenteret. Her blir det servert tradisjonsrik mat basert på lokale råvarer.

 

Kamben Kafé og Bar - den naturlige møteplassen

Kamben Kafé og Bar

Moroa er ikke over når siste heisturen er tatt. Den fortsetter på Kamben Kafé og Bar, som i ukedagane er den naturlige møteplassen etter en fantastisk skidag. Baren byr på en avslappet afterski-atmosfære. Her finner du et bredt sortiment med noe godt å drikke. Kanskje ølplanke og saftig spekemat kan friste? 

Og er du sportsinteressert er det bare å sette seg godt til rette og se på fotballkamp eller andre sportssendinger på de store TV-skjermane.

 

Restaurant Nuten på Myrkdalen Hotel
I Restaurant Nuten får du smakfulle retter laget av reine, lokale råvarer

Smakfulle middagsopplevelser

Etter en lang dag på ski smaker middagen ekstra godt. På Myrkdalen Hotel finner du hele tre gode restauranter med ulike konsept. Til felles byr alle på smakfulle retter laget av reine, lokale råvarer. Finn din favoritt, enten det er steinovnsbakt pizza i Restaurant Tunet eller en finere trerettar meny i Restaurant Nuten. Ønsker du en sosial matopplevelse? Sjekk ut fondue-avdelingen på hotellet.

– Du trenger ikke bare stå på ski når du er i Myrkdalen. Maten er også et trekkplaster.

(Bergens Tidende 7. april 2022)

Les også Fra hjemmekontor til bortekontor
Frå heimekontor til bortekontor

Ta ut den siste energien i langrennsløypene

Langrennsløyper i Myrkdalen
Ta på deg skiene ved Myrkdalen Hotel og få opp pulsen i langrennsløypene 

Har du energi til overs kan du boltre deg i både lysløype og 30 km med langrennsløyper direkte fra fjellandsbyen. Langrennsløypene i Myrkdalen er tråkket for både skøyting og klassisk langrenn, men kan også brukes som turløyper med fjellski.

På kveldstid er løypen opplyst, men det kan være lurt å ha med hodelykt i bakhånd.

Parker gratis ved Myrkdalen Hotel og la bilen stå under hele oppholdet – her er alt samlet på en plass.

 

Sov godt på Myrkdalen Hotel 

Myrkdalen Hotel
Gå ikke glipp av verdifull tid på pudderplankene dine! 

Synk ned i en god seng på Myrkdalen Hotel og lad opp til en ny innholdsrik skidag i Myrkdalen! I tillegg til standardrom har hotellet mange ulike romtyper å velge mellom – fra familierom med gjennomgang til elegante suiter av ulik størrelse.

Ønsker du en liten treningsøkt innendørs, er Nr1 Fitness Myrkdalen express i gangavstand fra hotellet. Det 150 kvadratmeter store treningssenteret har åpent hver dag kl. 06-23.

Bestill Knalltilbud Midtukepakke