Vinterferie i Myrkdalen

Ta med barna på en aktiv skiferie

Legger du skiferien til Myrkdalen, får du oppleve et skisenter med tilbud til alle, uansett nivå. I Vestlandet sitt eget vinterparadis ligger alt til rette for at familien får de gode opplevelsene sammen. 

Juleferien og nyttårshelgen er av de mest populære ukene i skisesongen og nå kan du sikre deg overnatting til rabattert pris denne høytiden. Bestill innen 31. oktober og få inntil 25 % rabatt på disse pakkene. 

Bestill juleferien her! 

Et komplett skisenter

Pudder i Myrkdalen
I Myrkdalen ligger alt til rette for en herlig vinterferie for store og små. 

I Vestlandet sitt største skisenter finner du familievennlige bakker, løyper i alle vanskelighetsgrader, parker, skicross-løyper og herlig off-piste terreng. Her ligger alt til rette for at mor, far og barn får den perfekte skiferien sammen. 

Born på ski i Myrkdalen
Ski inn - ski ut til barneområdet i basen av skisenteret! 

Barneområdet ligger i selve basen av skisenteret, med enkel tilkomst fra parkering, leiligheter og Myrkdalen Hotel. Området har et saktegående rullebånd for de aller minste, to tallerkentrekk, tre varierte grønne løyper og «Reveparken» som består av enkle og lekne parkelement.

I Myrkdalen er alt samlet på en plass. La bilen stå parkert hele vinterferien og bruk tiden på gode opplevelser med familien 

Dedikete skilærere hos Myrkdalen Skiskole

Skiskole i Myrkdalen
Knekk skikoden hos Myrkdalen Skiskole.

Alle barn er ulike, noen er tøffe og andre er mer forsiktige. Felles for alle er at de lærer mest når de har det kjekt. Dette gjør dem trygge, skaper skiglede og gir motivasjon til å øve i bakken. 

Skinstruktørene og skilærerene hos Myrkdalen Skiskole er alle utdannet gjennom Den Norske Skiskole, og de har mange teknikker som gjør det kjekt å stå på ski. 

Skiglede i langrennsløypene

Langrennsløyper i Myrkdalen
Spenn på skiene rett utenfor Myrkdalen Hotel. 

I Myrkdalen finner du også et sammenhengende løypenettverk for langrenn og turski. Fyll sekken med ved, spade, god mat og drikke og spenn på dere skiene rett utenfor Myrkdalen Hotel. Ta en runde rundt stadion, bygg hopp og lek i snøen eller legg ut på langtur mot Revhaugen eller Bygdadalen. 

Området er kupert og passer fint for både treningsentusiaster og barnefamilier som har skilek, varm kakao og kos på agendaen. 

Uten mat og drikke, duger helten ikke

Familievennlig restaurant i Myrkdalen
Det går gjetord om den steinovnsbakte pizzaen vår! 

Kjærllighet for mat og bruk av lokale råvarer kjennetegner kjøkkenet på Myrkdalen Hotel. Her blir rettene laget fra bunn av og mye av råvarene blir levert av lokale bønder.I familierestauranten Tunet får du både pastaretter og den beste steinovnsbakte pizzaen i mils omkrets.

I Restaurant Nuten kan du bestille velsmakende à la carte retter– og til barna har vi selvsagt en egen barnemeny.

Ski inn – ski ut  

Ski inn - ski ut frå Myrkdalen Hotel
Myrkdalen Hotel har familierom og suiter som er eigna for familiar

Trenger du boltreplass for hele familien kan du bo godt i hytter og leiligheter av ulik størrelse. Alle enhetene har høy standard og de fleste med ski inn – ski ut. 

Leiligheter med selvhushold Nyt ferien i moderne og romslige leiligheter
Moderne leiligheter i Myrkdalen

Ønsker du hotellferie, har moderne Myrkdalen Hotel et utvalg av større rom og suiter som passer for familier. Her kan du også bestille to standard rom med dør i mellom for litt ekstra plass og komfort til både voksne og barn. 

I alle ferier og helger har vi et innholdsrikt program for alle aldersgrupper

Aktiviteter uten ski

Huskytur i Myrkdalen
Gjennom vinteren kan man bestille huskyturer i Myrkdalen. 

Ferien i Myrkdalen inneholder ikke bare lek med ski på beina. Avslutt dagen med en fartsfylt aketur, bli med på en stemningsfull kveldstur med hest og slede, finn roen på en guida isfisketur, eller gi barna en unik opplevelse på tur med hundespann. 

Vil du tilbringe en ettermiddag på Voss, kan vi anbefale en stopp i vindtunnelen.  Her kan man oppfylle drømmen om å fly som supermann og få et minne for livet. I Vossabadet, midt i Voss sentrum, finner du også en innendørs badehall med tre basseng, stupetårn og sklie.

Bestill juleferien her!