Årmotssteinen, Britahaugen, Budeiehaugen

Leiligheter med fin standard og god størrelse som ligger 160 - 360 meter sør-vest for Myrkdalen Hotel. God plassering til hotell og skianlegget. Må krysse vei til og fra skianlegget/hotell.

De aller fleste leilighetene har terrasse, peis, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Fordeling på senger er hovedsakelig et rom med dobbeltseng, og resterende rom med familiekøyesenger. Alle leiligheter skal ha vanlig standardinnhold på kjøkkenutstyr. Unntak forekommer.
 
Avstand fra Myrkdalen Hotel
160 - 360 meter
 
Avstand fra skiheis/trekk
210 - 410 meter. God plassering til skisenteret og Myrkdalsekspressen. Merk at man må krysse vei til og fra skianlegget/hotell. 
 
Byggeår
I dette området finner du leilighetsbyggene Vårstølsteigen, Vårstølstunet, Vårstølsskogen, Nyestølen og Nyestølsteigen. Byggeår for disse leilighetene er fra 2013 - 2018
 
Innsjekk og utsjekk
Innsjekk og utsjekk er på det moderne fjellhotellet Myrkdalen Hotel som ligger i hjertet av fjellandsbyen. Som gjest i Myrkdalen Fjellandsby kan du nyte godt av fasilitetene på hotellet. Her er tre restauranter, afterski og bar. Hotellet har også lekerom for de minste og gratis WiFi om du har behov for det.
Innsjekk: Fra kl 16.00
Utsjekk: Før kl 11.00
 
Tidleg innsjekk og sen utsjekk
Ved ledig kapasitet er det mulig å bestille tidlig innsjekk og sen utsjekk til kr 100 per time. Dette kan man ikke bestille online, men send gjerne en forespørsel til kundeservice@myrkdalenhotel.no
 
Obligatorisk utvask og leie av sengetøy
Utvask er obligatorisk på alle enheter i Myrkdalen Fjellandsby. Leie av sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.
 
Aldersgrense
Det er 23 års aldersgrense for bestilling av hytter og leiligheter i Myrkdalen Fjellandsby.
 
Eksempelbilde
De fleste hyttene og leilighetene i Myrkdalen Fjellandsby er privateide – innredning og utstyr varierer derfor fra enhet til enhet. Bildene viser et lite utvalg av leiligheter i denne kategorien.

Email: