Nedre Bygardslii

Litt mindre leiligheter som ligger 310 - 460 meter sør-vest fra Myrkdalen Hotel. Det er fin gåavstand til skianlegget.

De aller fleste leilighetene har terrasse, peis, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Fordeling på senger er hovedsakelig et rom med dobbeltseng, og resterende rom med familiekøyesenger. Alle leiligheter skal ha vanlig standardinnhold på kjøkkenutstyr. Unntak forekommer.
 
Avstand fra Myrkdalen Hotel
300 - 460 meter
 
Avstand fra skiheis/trekk
360 - 510 meter. Leilighetene ligger ikke inntil skisenteret, men fin gåavstand.
 
Byggeår
I dette området finner du leilighetsbyggene Bygardslii og Finnbutunet. Byggeår for disse leilighetene er fra 2004 - 2008.
 
Innsjekk og utsjekk
Innsjekk og utsjekk er på det moderne fjellhotellet Myrkdalen Hotel som ligger i hjertet av fjellandsbyen. Som gjest i Myrkdalen Fjellandsby kan du nyte godt av fasilitetene på hotellet. Her er tre restauranter, afterski og bar. Hotellet har også lekerom for de minste og gratis WiFi om du har behov for det.
Innsjekk: Fra kl 16.00
Utsjekk: Før kl 11.00
 
Tidlig innsjekk og sen utsjekk
Ved ledig kapasitet er det mulig å bestille tidleg innsjekk og sen utsjekk til kr 100 per time. Dette kan man ikke bestille online, men send gjerne en forespørsel til kundeservice@myrkdalenhotel.no
 
Obligatorisk utvask og leie av sengetøy
Utvask og sengetøy er obligatorisk på alle enheter i Myrkdalen Fjellandsby. Utvask, sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.
 
Aldersgrense
Det er 23 års aldersgrense for bestilling av hytter og leiligheter i Myrkdalen Fjellandsby.
 
Eksempelbilde
Dei fleste hyttene og leilighetene i Myrkdalen Fjellandsby er privateide – innredning og utstyr varierer derfor fra enhet til enhet. Bildene viser et lite utvalg av leiligheter i denne kategorien.

Email: