Ski og fjord: Kortferie til Myrkdalen og Flåm

Ta et avbrekk fra en travel vinterhverdag og fyll opp energilagrene med gode opplevelser i hjertet av Vestland. Med 2 netter på Myrkdalen Hotel og 2 netter på Fretheim Hotel i Flåm får du det beste av to verdener: fjell og fjord. Denne overnattingspakken passer ypperlig, enten du er interessert i avslappende dager med en miks av ski- og fjordopplevelser eller du er en frikjører på jakt etter pudder og spektakulær skikjøring. 

To netter i Myrkdalen, to netter i Flåm
Ferien starter i Myrkdalen Fjellandsby, ca. 2 timers kjøring fra Bergen. Myrkdalen er et familievennlig skianlegg med 9 skiheiser, mer enn 20 løyper, barne- og nybegynnerområde, flere parker, og suverene frikjøringsområder. Det varierte utvalget av restauranter og barer på og rundt Myrkdalen Hotel sørger for god mat og drikke gjennom oppholdet.

Etter noen dager i Myrkdalen er det på tide å bevege seg videre til Flåm og fjorden – under en times kjøretur unna, men med en helt annen stemning. Der Myrkdalen er full av liv og røre med latter, adrenalin og afterski, er det roen som dominerer Flåm på vinterstid. På denne tiden av året har du det UNESCO Verdensarvlistede fjordlandskapet nesten for deg selv. Historiske Fretheim Hotel er perfekt for å slappe av og nyte. Gode restaurant Arven serverer nydelige retter laget av så kortreiste råvarer som mulig – tradisjonelt med en moderne vri.